Saturday, 26 September 2020 19:58

Potop prekinuo turnir (video) Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)
Iako je dan počeo sunčanim i prijatnim vremenom, 18. Trofej Beograda prekinut je početkom druge utakmice zbog nevremena.
Organizatori su pripremili teren, tu su bile i nagrade za najbolje ekipe, takmčare, sokovi, sendviči... ali nije se dalo.
Odigrana je utakmica prvog polufinala Novi Sad – Beograd’96, koja se završila pobedom Beograđana 8-3, koji su vodili tokom cele utakmice. Poveo je Beograd sa 1-0 na početku, Novi Sad ima trkače na drugoj i trećoj bez auta, ali Petar Ajduković sa tri strikeouta završava izmenu.
 
 
 
U drugom napadu, nekoliko vezanih šetnji Aleksandra Stefanovića, odličan udarac u desni deo terena Matije Đokića i rezultat je 5-0 za Beograd. Uspeo je Novi Sad da smanji na 5-3 i dovede utakmicu do neizvesne završnice. Beograd pravi još tri poena za 8-3, što je bio i konačan rezultat. 
 
Druga utakmica počela je vođstvom Wild Boars-a od 2-0 protiv Internacionalne ekipe. Jak pljusak i olujni vetar prekinuli su utakmicu, tj. ceo turnir, jer je jaka kiša padala skoro sat vremena. Teren je bio potopljen i nije bilo uslova da se turnir nastavi.
 
Bejzbol savez Beograda će u narednim danima odlučiti o novom terminu za odigravanje turnira.
 
 
 
Read 272 times Last modified on Saturday, 26 September 2020 20:25

Media

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.