Sunday, 25 December 2022 20:08

Uspešno startovao 6x6, Beograd bez poraza Featured

Written by
Rate this item
(2 votes)

Novosadski klubovi su otvorili prvo kolo 6x6 Lige Srbije, a Voša je sa 5-0 bila bolja od Novog Sada.

„Utakmica je bila dobra, nismo ušli dobrim kvalitetom, ali od sledeće utakmice nadam se da će biti bolje“, rekao je najstariji igrač Novog Sada Uroš Ćulum.
Beograd’96 je sa 4-2 savladao „žilave“ Kragujevčane u veoma zanimljivoj utakmici.

“Mislim da smo dobro odigrali. Zadovoljna sam svojim udaranjem, odbranom ne baš toliko, ali pobeda je pobeda”, izjavila je Ivona Đokić, igrač Beograda’96.
“Mislim da je utakmica zanimljiva, igrao sam dobro, kao i moji saigrači. Bilo je dosta udaraca”, rekao je Veljko Mandić igrač Wild Boarsa.


Treća utakmica donela je derbi između Voše i Beograda’96. Ponovo su Beograđani slavili sa 2-0. Nakon utakmice, Vukašin Ristić je rekao: “Izgubili smo, nažalost! Rezultatom nisam zadovoljan, ali sam odigrao skroz solidno.” Kolega iz protivničke ekipe David Prokić je zadovoljan pobedom: “Uspeli smo da pobedimo Vošu u najjačem timu i zadovljan sam.”
Ekipa iz Kragujevca odigrala je dvomeč sa ekipama iz Novog Sada. Prvo su izgubili od Voše, rezultatom 2-1, da bi protiv Novog Sada stigli do prve pobede (2-0).

“Utakmica je realno bila bolja, mogli smo i bolje da igramo, ali bitno je da smo pobedili”, rekao je Janko Mandić posle prve pobede.
Za kraj, stari rivali, Beograd’96 i Novi Sad odigrali su ponovo jednu neizvesnu utakmicu. Rezultatom 2-1 ekipa iz Beograda bila bolja.

 

“Utakmica je bila dobra! Svako je imao po neku grešku, ali sve u svemu bilo je odlično”, za kraj je rekao Petar Ajduković, igrač Beograda’96.
Ovim se završava 2022. godina što se tiče turnira, a najavljeno je da se krajem januara 2023. nastavlja Bee Ball Liga i 6x6 Liga Srbije.

 

REZULTATI:

Voša

Novi Sad

5-0

Beograd’96

Wild Boars

4-2

Beograd’96

Voša

2-0

Wild Boars

Novi Sad

2-0

Wild Boars

Voša

1-2

Novi Sad

Beograd’96

1-2

Read 101 times Last modified on Sunday, 25 December 2022 22:32

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.