Monday, 09 September 2019 09:10

Završen regularni deo, Beograd'96 bez poraza Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

Regularni deo Little League Srbije završen je turnirom u Novom Sadu, koji je organizovala ekipa Voše.

Plasman na tabeli bio je poznat, ali turnir je bio odličan i viđene su dobre utakmice. Ekipa Beograda nije izgubila utakmicu ove godine, dok Novi Sad nije uspeo da dođe do pobede u 12 utakmica.

Počelo je utakmicom između dva novosadska kluba, a Voša je lako sa 12-1 stigla do pobede.

Veliko uzbuđenje viđeno je nautakmici Beograd-Wild Boars. Poveli su kragujevčani sa 4-0 na početku druge izmene, ali Beograd’96 već u sledećem napadu izjednačuje. Veprovi ne uspevaju da naprave poen u poslednjoj izmeni, dok beograđani posle tripla Petra Ajdukovića i walk off singla Yurii Boyka stižu do pobede.

Već sledeća utakmica donosi nova uzbuđenja. Novi Sad pojačan Jaxonom Centoreom i nekoliko novajlija pruža veliki otpor beograđanima. Do treće izmene bilo je 0-0 da bi Filip Ceballos na singl i wild pitch razbio nule na semaforu i Beograd vodi. Novi Sad ne uspeva ozbiljni je da pripreti a u četvrtoj izmeni Y.Boyko udara inside park homerun za konačnih 2-0.

Wild Boarsi pokušali su da po prvi put pobede Vošu u ovoj sezoni i bili su jako blizu. Voša već u prvom napadu vodi sa 4-0, da bi kragujevčani smanjili na 4-1 na kraju iste izmene. Vošin napad se gasi, a veprovi prete ali ne uspevaju da preokrenu rezultat. Na kraju uspeli su samo da ublaže na 4-2 i dožive četvrti poraz u sezoni od novosađana.

Wild Boarsi su odmah odigrali i treću utakmicu i bez većih problema stigli do pobede (12-1). Poslednja utakmica na turniru bila je između  Voše i Beograda, nije bilo neizvesnosti, Beograd’96 je sa 14-6 pobedio novosađane i sa 12-0 završio ligaški deo sezone.

Sledeće subote nas očekuje finalni turnir Little League Srbija, koji se igra na terenu u Kragujevcu.

Raspored finalnog turnira je sledeći:

10:00h Voša – Wild Boars

12:00h Beograd’96 – Novi Sad

14:00h utakmica za 3.mesto

16:00h FINALE

REZULTATI TURNIRA u NOVOM SADU:

Voša

Novi Sad

12-0

Beograd’96

Wild Boars

5-4

Novi Sad

Beograd’96

0-2

Wild Boars

Voša

2-4

Novi Sad

Wild Boars

1-12

Voša

Beograd’96

6-14

 

 

Read 293 times Last modified on Monday, 09 September 2019 09:31

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.