Monday, 23 September 2019 12:38

“Texas Beast” na Adi Ciganliji (video) Featured

Written by
Rate this item
(1 Vote)

Tokom prošle nedelje “izvedena” je akcija “Texas Beast”, tj kupovine traktor-kosilice John Deere koja je donacija trenera iz Teksasa koja svake godine dolazi u Srbiju.

Vincent Logozzo je tokom leta obećao da će teren na Adi Ciganliji dobiti novu kosilicu i to je ispunio. Sve ovo se nebi desilo da nije bilo James Scivally i Miller Scanlan koji su odradili veliki deo posla oko nabavke kosilice.

 

 

Traktor je kupljen u kompaniji KITE doo iz Novog Sada i plaćen je 3000 eur, a radi se o John Deere model X126, koji ima 500 m2, 14 konjskih snaga i zahvat noža 107 cm. 

Stara kosilica ide u Kragujevac, pa će tako kragujevčani imati lakši posao oko održavanja njihovog terena na hipodromu.

Da se podsetimo grupa trenera iz gradića Grandbury, država Teksas, dolazi u Srbiju od 2015 godine. Pored pomenute dvojice veliki prijatelj bejzbol u Srbije je i Ron Feemster i brojni drugi članovi ekipe koji s dolazili u Srbiju.

Tokom svog boravka u našoj zemlji održava bejzbol kampove za decu i trenere. Takođe, tokom poslednjih pet godina donirali su veliku količinu bejzbol opreme i ostvarili lep kontakt sa decom i trenerima iz Zrenjanina, Novog Sada, Kragujevca i Beograda.

Ovom prilikom se zahvaljujemo na velikoj pomoći proteklih godina.

Veliko HVALA na poslednjoj donaciji, verujemo da će nova traktor-kosilica doprineti da teren na Adi Cignliji bude još lepši i bolji za igru.

 

 

Read 219 times Last modified on Monday, 23 September 2019 18:24

Media

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.