Sunday, 22 September 2019 09:31

Stigla donirana opema iz Ohaja Featured

Written by
Rate this item
(1 Vote)

Kratko vreme Court Centore u Beogradu i već je uspeo da uveseli i unapredi decu koja treniraju bejzbol u Srbiji. Inače, Court je član Nacionalne garde Ohaja, koja ima odličnu saradnju sa Vojskom Srbije.

Pošto je veliki zaljubljenik u bejzbol (bio trener Little League tima u Ohaju), a i sin mu trenira i igra bejzbol (Jaxon, igra za Little League tim Novog Sada, a trenira sa ekipom Beograda) odlučio je da pomnogne srpskom bejzbolu.

Kontaktirao je ligu u kojoj je Jaxon igrao, kao i neke organizacije u SAD. Odgovor je bio brz, i oprema je prikupljena u rekordnom roku i poslata za Beograd.

Oprema je predstavljena tokom otvaranja 17. Trofeja Beograda, koji se proteklog vikenda igrao na Adi Ciganliji.

U ime braće i sestara iz Ohaja, Central Ohio Youth Baseball League, The Columbus Clippers (Minor League tim iz Ohaja), The Spirit of America (humanitarna organizacijaiz SAD) , and Dicks Sporting Goods Goods (najveći lanac prodavnice sportske opreme u SAD), sa ponosom vam poklanjamo ovu opremu u nadi da ćete nastaviti da negujete ljubav prema bejzbolu, kao i da će oprema pomoći za razvoj bejzbola u Srbiji. Ovu donaciju je omogućila i Nacionalna Garda Ohaja koja je omogućila transport opreme, rekao je Court.

Posle kratke ceremonije otvaranja, većina opreme je podeljena deci i klubovima, učesnicima turnira.

Deca i treneri potpisali su četiri drvene palice kao souvenir, znak pažnje, koje će Court Centore poslati u Ohajo donatorima.

Među oprememom je bilo svega, palica, kečerskih oprema, rukavica, šlemova, loptica…

Po rečima Courta ovo je samo početak saradnje između bejzbola u Srbiji i bejzbola u Ohaju.

 

Read 815 times

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.