Tuesday, 01 October 2019 10:40

Novosađani putuju u Erd Featured

Written by
Rate this item
(1 Vote)

Novi Sad U16 i Voša U13 sledećeg vikenda gostuju na međunarodnom turniru u Erdu.

Turnir će u petak ujutro otvoriti Novi Sad koji igra prvu utakmicu protiv domaćina, u konkurenciji do 16 godina. Inače, na turniru učestvuje po osam ekipa u obe konkurencije, a Novi Sad se nalazi u grupi sa Erdom, Skopje Sluggers i Debrecin Tigers, dok su u drugoj grupi Berlin candy Bombers, Budapest Reds, Centaury Waršava i Sleepwalkers-i iz Sentandreje.

U konkurenciji do trinaest godina, Voša je u grupi sa Dodgersima iz Erda, Debrecin Tigers i Trnava Angelsima. Turnir se igra po “brzim” pravilima, pa će se utakmice igrati 80 minuta, a udarači će na udaranje izlaziti sa kauntom 1ball i 1 strike.

Novi Sad brani treće mesto osvojeno prošle godine, a na put će ići: Marko Rosić, Stefan Živić, Uroš Ćulum, Jovan FIlipović, Đorđe Tomić, Milica Kajtez, Mina Smiljanić, Dragan Brkić, Marko Crvenkov, Hristina Mančić i Nikola Dragojlov, dok će Voša nastupati u sastavu: Lazar Krčmar, Luka Sabo, Aleksandar Stefanović, Simon Ćijef, Snežana Kosovac, Strahinja Samardžija, Oleg Vuletić, Nikola Hatala, Lena Vujičić, Petar Vujičić, Jaxon Centore i Yurii Boyko.

Naše ekipe kreću na put u četvrtak popodne, a povratak je planiran u nedelju uveče.

Ovo je poslednji turnir u inostranstvu na otvorenom, a na kojima će igrati naše ekipe.

 

RASPORED TURNIRA

Read 264 times Last modified on Tuesday, 01 October 2019 13:12

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.