Tuesday, 12 November 2019 16:20

Bez odmora u Karatašu (video) Featured

Written by
Rate this item
(1 Vote)

Kampom u Karatašu, definitivno je završena ovogodišnja bejzbol sezona za mlađe kategorije. Kamp je okupio 36 devojčica i dečaka iz Novog Sada, Beograda i Kragujevca.

Početak je obeležilo testiranje motoričkih sposobnosti, koje su uradili momci iz Zavoda za sport i medicinu sporta. Deca su imala priliku da steknu uvid u svoju eksplozivnost, elastičnost i brzinu.

Vremenske prilike nisu dozvoljavale da se treninzi održavaju na fudbalskom terenu, pa su treninzi, sve do poslednjeg dana, održavani u sali.

Prva dva dana kampa se treniralo tri puta dnevno. Pre i posle podne se radilo na odbrani (hvatanje i bacanje), dok je večernji trening bio rezervisan za udaranje. Tokom svih treninga je rađeno na poboljšanju tehnike trčanja i brzine.

Tokom tri dana deca su imala priliku da rade sa trenerima Milanom Zonićem, Đorđem Ajdukovićem, Goranom Stefanovićem, Nikolom Vučevićem i Nemanjom Palićem.

Igrači: Petar Ajduković, Gojko Ajduković, Danilo Vukanić, Miloš Vukanić, Stefan Đorović, Matija Đokić, Ivona Đokić, David Prokić, Mijat Mihajlović, Aleksa Mihailović (Beograd'96), Aleksandar Stefanović, Lazar Krčmar, Miloš Benko, Luka Sabo, Simon Čijef, Viktor Čijef, Strahinja Samardžija, Oleg Vuletić, Dejan Zolotić, Ivan Majer (Voša), Petar Vujčić, Lena Vujčić, David Todorović, Strahinja Anđelković, Petar Petrović, Janko Mandić, Veljko Mandić, Lea Ivović, Dunja Lazarević, Ognjen Ivović (Wild Boars), Đorđe Tomić, Nikola Hatala, Jovan Filipović, Uroš Ćulum, Marija Smiljanić i Damjan Mirković (Novi Sad).

Poslednji dan, zbog povratka kući, odrađen je jedan trening, a na kraju su, na radost sve dece, odigrane dve utakmice u dve starosne kategorije.

Nova sezona počinje u decembru Bee Ball turnirima, a klubovi će u međuvremenu raditi prezentacije po osnovnim školama u potrazi za novim članovima

 

 

Read 204 times Last modified on Sunday, 24 November 2019 23:05

Media

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.