Saturday, 11 January 2020 20:48

Lifeline i PONY BASEBALL obradovali decu u Srbiji Featured

Written by
Rate this item
(1 Vote)

Beli Dvor je ponovo bio mesto okupljanja bejzbolaša, a ovaj put razlog je bio istovar kontejnera koji je iz Čikaga poslala organizacija Lifeline.

Inače Lifeline svake godine šalje dva kontejnera sa pokolonima za decu iz svratišta, škola, decu sa Kosova, bolnice i mnoge druge organizacije u Srbiji i BiH kojama je pomoć potrabna, a između ostalog nekoliko kutija je puna bejzbol opreme koju šalju priljatelji iz SAD.

Nekoliko dana pre dolaska nove godine bejzbolaši su pomogli u istovaru poklona za decu, koju je takođe poslala organizacija Lifeline.

Ove godine donaciju je poslala organizacija PONY BASEBALL, na čijem čelu je gospodin Abraham Kij (Abraham Key), koji već više od deset godina pomaže bejzbol u Srbiji.

PONY sa ponosom podržava razvoj bejzbola i softbola u Srbiji, rekao je predsednik PONY, Abraham Key. Sa našim partnerima, fondacijom Lifeline pokušavamo da obezbedimo novu i korišćenu opremu za PONY BASEBALL SRBIJA, kako bi smo pomogli razvoj bejzbola u Srbiji.

Među opremom najviše se nalazi oprema za početnike, kacige, nekoliko zaštitnih mreža i loptice.

Pored bejzbolaša pri istovaru su pomogli predstavnici NVO „Košnica“, kao i igrači i treneri iz klubova američkog fudbala iz Kragujevca i Kraljeva.

Pre samog istovara, NJ.K.V. Prestolonaslednik Aleksandar II Karađorđević i NJ.K.V Princeza Katarina fotografisali su se sa svima koji su došli da pomognu, kao i sa zaposlenima u Dvoru.

Ovom prilikom se zahvaljujemo svma koji su pomogli: Melanie Sever, Abraham Key, Lifeline, Fond NJ.K.V. Princeza Katarina i mnogim drugima.

Read 167 times Last modified on Saturday, 11 January 2020 20:53

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.