Sunday, 21 June 2020 14:03

Veprovi prekinuli seriju Beograđana Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

I to se dogodilo, Beograd’96 je posle 16 uzastopnih pobeda u Little League Srbije doživeo poraz. Šamar Beograđanima je stigao od odlučne ekipe Wild Boars-a, koji su u poslednjoj utakmici turnira bili bolji sa 10-8.

Teren na Adi Cigalnliji bio je spreman za još jedan turnir, a počelo je utakmicom Beograd’96 – Novi Sad. Novosađani se nisu baš pokazali, nedostatak pitchera rezultovao je čak sa 19 šetnji i konačnim rezultatom 17-1 za ekipu iz Beograda.

Druga utakmica je bila potpuna suprotnost. Novi Sad je poveo u prvoj izmeni sa 5-3, da bi u drugoj izmeni rezultat na semaforu bio 7-7.

Kragujevčani na početku treće izmene dolaze do još četiri poena. Novosađani su u poslednjoj izmeni nadomak velikog iznenađenja, stižu na 11-10, i sa trkačem na trećoj bazi imaju šansu da izjednače, ali odlični bacač Ben Allestad završava utakmicu sa strikeoutom.

Usledio je derbi između Beograda i Wild Boars-a. Iako je Beograd’96 u prvom napadu imao prednost od 2-0, videlo se da su Kragujevčani došli spremni u Beograd. Krajem druge izmene, Veprovi imaju prednost od 10-2, odličnim udaranjem i lošim bacanjem pitchera Beograda.

Uspevaju Beograđani da se u drugoj izmeni približe na 10-7 i učine utakmicu zanimljvijom.

Napad domaćina na ovoj utakmici ostaje na 10 poena iz prve izmene, a Beograd preti u poslednjoj izmeni. Dolazi do 10-8 i punih baza, ali odbrana Wild Boars-a uhvaćenim flajem stiže do prve pobede nad Beogradom, koja je igračima donela sladoled obećan od rukovodstva kluba.

Turnirom u Beogradu, završen je prvi deo sezone i sledi pauza do avgusta.

REZULTATI:

Beograd'96 - Novi Sad 17-1

Novi Sad - Wild Boars 10-11

 Wild Boars - Beograd'96 10-8

 

Read 282 times Last modified on Wednesday, 24 June 2020 07:34

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.