Saturday, 22 August 2020 12:37

Počinje letnji kamp u Kladovu Featured

Written by
Rate this item
(1 Vote)

Posle skoro dva meseca pauze, jedan deo srpskih bejzbolaša u nedelju krenuće put Kladova, tj. Omladinskog kampa „Karataš“.

Planirano je da kamp, koji će trajati šest punih dana, okupi decu rođenu 2006. godine i mlađe. Nažalost, zbog slabog odziva, usled poznate situacije sa Korona virusom, na kampu će biti i starije dece.

Inače, kamp se održava uz podršku Ministarstva sporta i omladine, dok će „Karataš“ po sedmi put biti domaćin kampa. Zbog Korona virusa važiće stroga pravila u kampu. Pored obaveznih maski, neophodno je da deca ponesu potvrde o lekarskom pregledu, toplomere i lekove.

Lekari Zavoda za sport i medicinu sporta će vršiti svakodnevni nadzor nad decom. Planirano je da tokom šest dana deca imaju tri treninga dnevno: - ujutro odbrana, - popodne pitchig/catching, - predveče udaranje. Na kamp je prijavljeno osamnaest dečaka i devojčica iz Novog Sada, Kragujevca (Topole) i Beograda. Treninge će voditi Nikola Vučević, Milan Zonić, Đorđe Ajduković, Miodrag Popović, Vladan Jovanović i Marko Badovinac.

Read 128 times

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.