33 kutije bejzbol opreme stiglo iz Čikaga

Posle više od dva meseca stigao je dugo očekivani kontejner iz SAD-a. Iako je trebao stići pre dvadesetak dana, zbog praznika kontejner je stigao u sredu ok 16h u Beli Dvor.
Čak 33 kutije bile su namenjene za Bejzbol Savez Srbije, a novu i korištenu opremu su donirali prijatelji bejzbola u SAD i Kanadi.
 
Pored opreme za bejzbol stigla je i humanitarna pomoć za najugroženije građene u Srbiji a sve u organizaciji Fondacije NJ.K.V. Pinceze Katarine i humanitarne organizacije "Lifeline Chicago", a prilikom istovara celog kontejnera velika pomoć bili su treneri i reprezentativci Srbije u bejzbolu (Srđan Mančić, Miodrag Popović, Nikola Vučević, Lazar Radonjić i Dunja Mostarac), koji su sa ostatkom ekipe iz Belog Dvora kontejner istovarili za manje od dva sata.
U kutijama za bejzbol stigao je veliki broj palica, loptica, oprema za catchere i šlemovi, a stigla je oprema za klubove u Kragujevcu i Kraljevu.
Ovim putem ponovo se zahvaljujemo svima koji su poslali opremu i pomogli bejzbol u Srbiji.Ipak najveću zahvalnost dugujemo gospođi Melani Grujuć Sever koja je omogućila da oprema bude u kontejner i koja je imala strpljenja za naše potrebe.
 
ZAHVALNOST DUGUJEMO:
1.Nada Popović
2.Bill Anderson
3.Bill Percy
4.Neil Barbella
6.Žarko Ivković
7.Keith Corona
8.Steve Huff
9.Rade Savich
10.Dejan Bosiljčić *
 
Oprema će biti podeljena po klubovima u Srbiji prema njihovim potrebama, a stigli su dresovi i pantalone za kadetsku reprezentaciju Srbije.