Treneri iz Oklahome u Kragujevcu

Uspeo je James Scivally ponovo uspešno da organizuje novi dvodnevni bejzbol kamp u Kragujevcu. Nekoliko trenera iz Oklahome radilo je sa dvadesetak igrača iz Kragujevca, Novog Sada i Kraljeva.
Okupljanje svih igrača bilo je u utorak uveče u kancelariji „Connect-a“ u Kragujevcu. Sve je bilo spremno za prvi dan kampa, najzvučnije ime je trener Gerald Osborne, glavni trener srednje škole u mestu Prajor u Oklahomi.
Počelo je sa zagrevanjem i odbrambenim drilovima, da bi posle toga na red stiglo udaranje. Na kraju jutarnjeg dela kampa odigrana je utakmica u kojoj su igrači bili podeljeni u tri ekipe.
Posle ručka bio je zakazan softbol na kojem su učestvovali svi igrači u kampu, treneri, prijatelji kluba, a tu su bili i igrači KAF “Divlji Veprovi“ koji su pre nekoliko dana osvojili šampionsku titulu u šampionatu Srbije. Sve u svemu bila je dobra zabava za sve učesnike ovog mini softbol mini turnira.
Drugi dan kampa počeo je u ranim jutarnjim časovima, većina treninga posvećena je udaranju, da bi na kraju ponovo bila odigrana utakmica. Pobednici u obe utakmice dobili su majice od organizatora, dok je Milena Milojković iz BK“Sleepers“ na poklon dobila drvenu palicu kao najpožrtvovaniji i najbolji učesnik kampa.
Posle završetak kampa, održan je zajedniči ručak posle kojeg je usledio odlazak igrača kućama.
BK"Sleepers", tačnije trener, James Scivally, tako je u samo 20-dana uspeo da organizuje dva kampa (Mrčajevci i Kragujevac) na kojima su predavači bili treneri iz SAD, ovim putem čestitamo BK"Sleepers" i Jamesu na uspešno i odlično odrađenom poslu.
 
SLIKE SA KAMPA:

Print   Email