Bečkerek odbranio "Trofej Beograda"

Pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu Grada Beograda na Adi Ciganliji održan je „14. Trofej Beograda“.
Četiri ekipe i preko 50 dečaka i devojčica odigralo je 8 utakmica na turniru. Počelo je utakmicama Beograd’96 – Novi Sad i Bečkerek – Novi Sad, a do pobeda su stigli Beograd’96, odnosno Bečkerek.
Grupna faza donela je još dve pobede Bečkereka, koji je sa tri pobede ušao u finale, dok je Novi Sad posle uzbudljive utakmice protiv Beograda stigao do drugog mesta.
Usledila je pauza za ručak između grupne faze i raspleta, a organizator turnira obezbedio je sendviče i sokove za sve učesnike turnira.
Beograd’96 lako je stigao do pobede u utakmici za treće mesto protiv Novog Sada 2, a rezultat na kraju bio je 11-1 za Beograđane.
Finale je dobro počelo za Novi Sad, koji je poveo sa 4-0, ali ekipa iz Zrenjanina odmah preokreće i vodi sa 5-4. Drugi napad novosađana nije doneo promenu, ali Bečkerek posle druge izmene vodi 10-4. Do kraja utakmice novosađani su uspeli samo da smanje vodstvo na 10-6, čime je Bečkerek obranio trofej koji je osvojio prošle godine.
Inače ovo je 5. osvojeni „Trofej Beograda“ za ekipu iz Zrenjanina. Usledila je dodela medalja i pehara za ekipe.
Pored pokrovitelja turnira, sponzori su se pobrinuli da deca sa još većim osmehom odu sa turnira. Frikom je obezbedio sladolede za sve učesnike, kompanija „Knjaz Miloš“  je obezbedio „Akva Vivu“, dok je „Atlantic Group“ sa čipsom, Smokijem, Bananicama i grisinama obradovao igrače i trenere sve četiri ekipe.
 
REZULTATI:
Beograd'96 - Novi Sad 2 9-8
Novi Sad - Bečkerek      3-13
Bečkerek - Novi Sad 2   13-0
Novi Sad - Beograd'96   13-3
Beograd'96 - Bečkerek   6-11
Novi Sad 2 - Novi Sad    5-12
 
ZA TREĆE MESTO
Beograd'96 - Novi Sad 2  11-1
 
FINALE
Bečkerek - Novi Sad       10-6
 
 
SLIKE SA TURNIRA:
 
 

Print   Email