Bez promene na vrhu tabele

Bez promene na vrhu tabele

Nije se promenio redosled na tabeli ovogodišnje PONY Lige Srbije U16, jer je Beograd’96 posle dve nove pobede ostao neporažen. Može da se konstatuje da je ovo kolo bio mnogo zanimljivije od prethodnog jer su utakmice bile zanimljive i tesne.

Novi Sad – Beograd’96

Na teren su prvi izašli Novi Sad i Beograd, koji su odigrali zanimljivu utakmicu. Poveo je Beograd’96 u prvom napadu sa 3-0, da bi novosađani uzvratili i izjednačili na kraju prve izmene. Beograd sa dva nova poena stiže do 5-3, dok Novi Sad sa jednim poenom samo smanjuje rezultat.

U poslednjem napadu Beograd’96 stiže do 7-4, što je na kraju bio i konačan rezultat. Za Beograd, David Prokić je imao dva udarca (2-2) dok je Gojko Ajduković završio utakmicu sa jednim udarcom i dve šetnje. Kod Novog Sada jedini udarac imao je Aleksandar Stefanović.

Wild Boars – Novi Sad

Ovo je definitivno bila utakmica koja je rešena na samom početku jer je Novi Sad sa 11-2 savladao ekipu iz Kragujevca. Wild Boarsi su se držali samo početkom prve izmene kada je bilo 3-2 za Novi Sad, jer kasnije Novosađani ne dozvoljavaju Kragujevčanima poene do kraja utakmice, dok je na svoj konto dodao još osam poena za konačnih 11-2. Ponovo je kod Novog Sada u napadu najbolji bio A. Stefanović sa dva udarce, dok su ga sa po jednim pratili Damjan Nikolić, Lazar Pešić i Jakov Kalaba. Kod Wild Boarsa udarce su imali Janko Mandić i Petar Petrović. Veljko Mandić, bacač iz Kragujevca imao je čak 5 SO, dok je A.Stefanović imao osam.

Beograd’96 – Wild Boars

Do samog kraja se nije znao pobednik ove utakmice iako je Beograd’96 vodio tokom cele utakmice.

Već krajem treće izmene bilo je 10-5 za ekipu iz glavnog grada. Ipak Wild Boarsi sa pet poena na početku četvrte izmene uspevaju da izjednače i nateraju domaću ekipu da još jednom napada. Ipak posle greške odbrane Beograd’96 stiže do 11-10 i četvrte pobede u ovogodišnjoj ligi.

Wild Boarsi završili su utakmicu bez udarca, a na bazu su došli posle 9 šetnji bacača Beograda. Matija Đokić je sa dva udarca bio najbolji kod Beograda, dok su po jedan udarac imali David Prokić i Milan Momčilović

PONY Liga Srbije nastavlja se 1. juna, turnirom na Adi Ciganliji.

 

SLIKE: 

Related Articles