Izvučene grupe, sve je spremno za turnir

Izvučene grupe, sve je spremno za turnir

Putem live streama određene su grupe na ovogodišnjem indoor turniru u Novom Sadu. Šesnaest ekipa iz Austrije, Slovenije, Hrvatske, Bugarske, Mađarske i Srbije raspoređeno je u četiri grupe.
Domaćin izvlačenja, kao i prošle godine, bio je Bojan „Boki Brka“ Ninić, koji je pored izvlačenja dao nekoliko zanimljivih informacija o ovogodišnjem turniru.

Po prvi put se turnir igra u velikoj Sali SPENS-a i to na dva terena. Tokom turnira, ako uslovi dozvole, biće i dva video stream-a, pa će sve utakmice biti prenošene na YouTube kanalu SerbianBaseball.U zapadnom holu velike dvorane domaćin BSK „Novi Sad“ pripremio je „Novi Sad Baseball Fun Fest“ na kojem će svi imati priliku da se takmiče u home run derby-ju sa plastičnim lopticama, ali i a Nintendo Wii.
Takođe, moći će da se izmeri brzina bacanja loptice, da se obore čaše i novina je točak sreće sa nagradama. Biće i VR, na kojem se udaraju loptice ako u realnom svetu.


Turnir počinje u subotu (24.02) u 9:00h i traje do 20:00h, dok je u nedelju vreme početka takođe u 9:00h, dok se turnir završava u 17h.

Related Articles