Nova pobeda za kraj turneje (video)

Novi dan i nova utakmica sa Dabrovima iz Cumberlanda. Stigao je i Mark Fuller, koji je, umesto da bude trener, preuzeo odgovornost glavnog sudije na utakmici.
Vreme idelano za igru, Srbija ponovo domaćin, a na brdu za Srbiju novopridošli Aleksandar Rivera, koga je na ovu utakmicu doveo, još jedno poznato lice, Christian Bokić. Inače, majka Aleksandra Rivere je Srpkinja, što se vidi po tečnom srpskom govoru mladog bacača Srbije.

Povela je Srbija u prvoj izmeni sa 2-0, da bi vođstvo povećala u trećoj izmeni na 3-0. Pored odličnog bacanja Rivere i napad je bio odličan, pa je Srbija završila sa 11 udaraca. Riveru menja Walker Feemster koji nastavlja gde je stao njegov prethodnik. Na kraju rezultat je 10-0 za Srbiju za drugu pobedu na turneji. Usledilo je zajedničko fotografisanje igrača, trenera i sudija.

Opet moramo da napomenemo i da se zahvalimo roditeljima iz Cumberlanda, kao i Marku Fulleru na organizovanom ručku posle utakmice. Mark je svim članovim reprezentacije podelio poklone, kape i majice.

 


Posle ručka i druženja sa igračima „dabrova“ krenulo se u dugo iščekivani šoping u Gurnie Mills, inače veliki outlet centar udaljen oko sat vremena od Whitewatera. Nije bilo mnogo vremena ali se po popunjenosti gepeka i automobila videlo da je šoping bio kvalitetan. U povratku, ekipa je svratila do radnje po večeru i doručak.

 

SLIKE: