Odličan turnir Beograđana

Odličan turnir Beograđana

Iako nije uspeo da odbrani prvo mesto od prošle godine, Beograd’96 odigrao je odličan turnir u Varaždinu, dok su novosađani pobedom nad All Star ekipom sigli do osme pozicije.

Otvorili su turnir Beograđani tesnim porazom protiv domaćina Vindije (6-4), čime je možda bilo i odlučeno ko će biti prvi u ovoj grupi. Novi Sad je odigrao svoju utakmicu takođe protiv, ispostaviće se, osvajača turnira Blue Wolvesa. „Vukovi“ su bili bolji 13-5, ali je Beograd’96 „osvetio“ Novi Sad pobedom nad drugom ekipom „vukova“.

Loš napad, tj udaranje razlog je što je Novi Sad izgubio svoju drugu utakmicu sa 6-0 protiv BK Zagreb. Bilo je bolje protiv Olimpije, ali Karlovčani sa 6-4 dobiju utakmicu. Risi su bili druga „žrtva“ ekipi Beograd koja je sa 9-4 savladala Ljubljančane, da bi u napetoj utakmici za drugu poziciju sa 9-8 savladali Red Soxe. Kao što to uvek biva, Novi Sad svoju najbolju udaračku utakmicu ima protiv najslabije ekipe, All Stara, koju dobija sa konačnih 16-0.

Imali su priliku Novosađani da stignu do sedmog mesta, ali Blue Wolvesi 2 sa 10-4 dobiju utakmicu. Beograd’96 odličnim udaranjem stiže do trećeg mesta pobedom 10-4 nad Olimpijom iz Karlovca.

Interesantno je bilo finale, gde su Blue Wolvesi vodili sve vreme, a Vindija pokušala da stigne, ipak na kraju 16-10 za ekipu iz Zagreba.

„Blue Wolvesi su savladali Vindiju u finalu. Jedno od lepših finala koje smo mogli videti u poslednjih par godina“ – rekao je jedan od domaćina turnira, Ninoslav Kruhek.

Intresantno je da je pehar za najboljeg Rookia dobila članica Novo Sada, Simona Kalaba.

Ovim se završava sezona indoor turnira, a očekuju nas turnir napolju za sve kategorije.

 

REZULTATI:

Vindija - Beograd'96  6-4

Novi Sad  - Blue Wolves 5-13

Blue Wolves 2 - Beograd'96 3-14

Zagreb - Novi Sad 6-0

Olimpija - Novi Sad 6-4

Beograd'96 - Risi 9-4

Beograd'96 - Red Sox 9-8

Novi Sad - All Star 16-0

za 7. mesto

Blue Wolves -Novi Sad 10-4

za 3. mesto 

Beograd'96 - Olimpija 10-4

 

TABELA:

1. Blue Wolves CRO

2. Vindija CRO

3. Beograd'96 

4. Olimpija CRO

5. BK Zagreb CRO

6. Red Sox CRO

7. Blue Wolves CRO

8. BSK Novi Sad SRB

9. Risi SVN

10. All-Star

 

SLIKE SA TURNIRA:

 

Related Articles