Ostalo je još samo dva mesta

Ostalo je još samo dva mesta

Nije poslata ni pozivnica, a već je 10 ekipa rezervisalo svoje mesto na turniru. Novi Sad Indoor Baseball 2024 igraće se u velikoj Sali SPENS-a od 24-25. februara 2024 godine.
Iako je prošle godine u šali rečeno da će morati da se igra u velikoj sali, šala je postala zbilja.


Na današnji dan prijavljeno je čak 12 ekipa, pa je tako ostalo još samo dva slobodna mesta, jer će na turniru igrati 16 ekipa. Organizator turnira, BSK Novi Sad, predvideo je da se velika sala podeli na dva terena kako bi moglo da učestvuje više ekipa i da se samim tim odigra više utakmica.


Do sada su prijavljene sledeće ekipe: Vindija Varaždin, BK Zagreb, Red Sox Zagreb, Blue Wolves Zagreb (dve ekipe), Erd Indians, Red Wolves Budimpešta, Hurricanes Beč, Race Ljubljana, BSK Ljubljana, Bugarska (dve ekipe), Beograd’96 i naravno domaćin Novi Sad.


Da se podsetimo turnir je počeo da se igra 2007. godine u balonu Hattrick i tada je učestvovalo četiri ekipe (Vindija Varaždin, Olimpija Karlovac, Novi Sad i Buffaloes Blagoevgrad).

Sve novosti u vezi turnira možete pratiti na našem sajtu, a otvorili smo posebnu stranicu: https://skolskaliga2.beograd96.com/novi-sad-indoor-baseball/turniri/novi-sad-indoor-baseball-2024

 

Related Articles