Poraz Beograđana, razigravanje sa Litvancima

Poraz Beograđana, razigravanje sa Litvancima

Nada Nada za polufinale porasla je kada su Belgijanci u neobičnoj utakmici savladali ekipu London Archesa, koji su ovoj utakmici izgledali baš slabo.
David Prokić je stao za Beograd na brdo odlučan da odvede svoj tim u četvrtfinale. Ipak, kao da je na teren izašli drugi igrači za Britance, jer su počeli sa tri odlična udarca počinju utakmicu i već vode sa 3- 0 već posle nekoliko minuta.  Na žalost veliki broj udaraca, primorava trenera da D.Prokića zameni Veljko Mandić koji pogađa strike, ali odbrana greši i rezultat posle prve izmene je čak 14-0 za Engleze.


Udarcem, na bazu u prvom napadu, stiže Matija Đokić, ali ekipa iz Londona sve hvata i pravi brza tri auta.
Posle teške prve izmene, usledila je i druga odbrana Beograda, u kojoj su naši igrači dozvolili još pet poena, pa je na semaforu stajalo 20-0, što znači ako se ne napravi poen utakmica je gotova.


 Ne predaje se naša ekipa i preko A.Stefanovića osvaja poen i tako produžava ovu utakmicu. Na brdo staje Petar Ajduković koji sa nulom uspeva da izađe iz izmene, dok je napad Beograda imao šansu da smanji rezultat, ali je trkač ostao na trećoj bazi za konačnih 20-1 za Archers-e.
Ovim porazom Beograd je završio kao treći u grupi, pa će u subotu u razigravanju od 9-14 mesta igrati protiv ekipe Litvanije od 10h.

Related Articles