Sledi rasplet na LL World Series-u (video)

Sledi rasplet na LL World Series-u (video)

Little League World Series 2023 došao je do četvrtfinalnih utakmica koje se igraju danas. Do polufinalne utakmice u američkom kosturu „pobednikа“ stigle su ekipe Northwest i Southwest regiona.

Northwest Region je sa dve pobede nad New England (10-0) i Southwest Region (6-2) bez poraza stigao do polufinala. Southwest Region je pobedio Mid Atlantic Region (6-2), poražen je od Northwest Regiona (6-2), ali je na kraju sa 3-1 pobedio West Region i tako stigao do novog meča sa Northwest Regionom.U američkom kosturu „poraženih“, West Region je stigao do četvrtfinala pobedom nad Metro Regionom, dok je Southeast Region sa 2-1 bio bolji od Mountain regiona.

Foto: Little League Baseball

 

Internacionalni kostur „pobednika“ doneo je mnogo uzbuđenja, a u polufinalu su već ekipe Caribbean Region i Asia-Pacific Region, koji su takođe bez poraza stigle do polufinala. Japan Region je posle poraza od Kineskog Tajpeha (Asia-Pacific Region) uspeo da pobedi Panamu i tako zakazao četvrtfinalni duel sa Mexico Regionom, koji je posle poraza od Japana u „pobedničkom“ kosturu od 6-1, sa 3-1 savladao Latin American Region i pridružio se borbi za finale.

Utakmice polufinala i četvrt finala igraju se danas (23.08.2023.), a sve utakmice prenosi ESPN.

Na kraju, pobednik "američkog kostura" igraće protiv pobednika "internacionalnog kostura" za titulu najboljeg u ovogodišnjem Little League.
 

 

Information

All images are for demonstration purpose only. You will get the demo images with the QuickStart pack.

Also, all the demo images are collected from Unsplash. If you want to use those, you may need to provide necessary credits. Please visit Unsplash for details.