Vreme je za najveći turnir za decu do 12 godina

Vreme je za najveći turnir za decu do 12 godina

Stiže najuzbudljiviji turnir za najmlađe bejzbol igrače širom sveta! Little League World Series Baseball 2023 je pred nama, donoseći neizmerno uzbuđenje i rivalstvo među igračima do 12 godina starosti. Ovogodišnji turnir će ugostiti 20 ekipa iz različitih delova sveta, dok se budući bejzbol šampioni pripremaju da zasijaju na svetskoj sceni.

Od 16. do 27. avgusta, tereni u čarobnom Williamsportu, Pensilvanija, postaće poprište sportskih dečijih podviga. Igrači će predstavljati svoje zemlje i regione. Turnir okuplja ekipe sa svih kontinenata, stvarajući neponovljivu atmosferu prijateljstva i zajedništva. Pored sportskih nadmetanja, igrači će imati priliku da razmene iskustva, upoznaju druge kulture i da se povežu sa svojim vršnjacima iz različitih delova sveta.

Tokom turnira, tradicionalno će se igrati i MLB utakmica, a ove godine igraće Washington Nationals i Philadelphia Phillies. Ovo će biti neviđeno iskustvo za decu, jer će imati priliku da se druže sa MLB igračima.

Evropu će na ovogodišnjem turniru predstavljati ekipa iz Brna, tj. Češke republike koja je u finalu regionalnog Evropsko – afričkog turnira pobedila predstavnika Holandije.

Česi posle drame overili kartu za SAD 

Sve utakmice prenosi ESPN uz MLB komentatore, što je još jedna neverovatna činjenica.

Little League World Series 2023 nije samo sportski događaj, već i prilika da se slavi mladalačka strast, timski rad i globalno prijateljstvo. Ovo je definitivno najveći i najpraćeniji sportski događaj za decu do 12 godina od svih sportova.

Play Ball!!