Završen 12. Sajam Sporta

Završen 12. Sajam Sporta

Od petka do nedelje se na Adi Ciganliji održavao Sajam sporta. Mnogobrojni sportski savezi bili su prisutni sa svojim štandovima i prezentacijama. Na štandu Bejzbol saveza Srbije, kadeti BK Beograd’96 upoznavali su posetioce sa bejzbolom. Veliki broj dece imao je želju da proba da uhvati lopticu ili da je baci, pa je štand većinom bio u poslu.

Objašnjavanjem tehnika, upoznavanjem sa rekvizitima koji se koriste u sportu i dobrim generalnim raspoloženjem, mnoga deca i roditelji su vrlo rado posetili štand, zbog čega očekujemo i neke nove članove sledeće sezone. Pored predstavljanja svog sporta, učesnici sajma imali su priliku da se oprobaju i u drugim sportovima, poput penjanja, lakrosa, badmintona i streljaštva.

Najmlađi članovi kluba su pri kraju dana na glavnoj bini predstavili kako se igra bejzbol i time sigurno zainteresovali mnogo dece da se oprobaju u bejzbolu.

Information

All images are for demonstration purpose only. You will get the demo images with the QuickStart pack.

Also, all the demo images are collected from Unsplash. If you want to use those, you may need to provide necessary credits. Please visit Unsplash for details.