Warning: Undefined property: stdClass::$image_intro in /home/beograd96/www/skolskaliga2/administrator/components/com_tagz/helpers/tagz.php on line 94
Školska liga - Lifeline i bejzol igrači pomažu Zvečanskoj

Lifeline i bejzol igrači pomažu Zvečanskoj

Prošlog leta u toku boravka u Indijani, reprezentativci Srbije su na poziv, humanitarne organizacje „Lifeline Chicago“, pakovali novogodišnje pakete za decu u Srbiji. Radi se o deci bez roditelja, iz svratišta i ostalih ustanova koja se brinu o deci.
Pre novogodišnjih praznika kontejner sa poklonima, ali sa opremom za bejzbol stigao je u „Beli Dvor“, pa u „akciju“ ponovo stupa deo reprezentativaca, među kojima su se našli i igrač iz BSK“Novi Sad“, koji su pomogli da se istovari kontejner u kojem se, pored poklona i donacija za decu,našlo nekoliko kutija sa bejzbol opremom.
Opremu su poslali treneri i prijatelji bejzbolsa u Srbiji. U kutijama se našla korišćena oprema, ali i dosta nove opreme (palice, loptice, rukavice, šlemovi...).
Pred pravoslavni Božić, na poziv gospođe Melanie Sever Grujić, Gordane Barać i Fonda Nj.K.V. Princeza Katarina, Aleksandar Milić, Bojan Ninić, Ivan Vučković i Nikola Vučević, predali su novogodišnje poklone deci u Zvečanskoj.
Osim poklona za decu, iz Čikaga je stigla posteljina, peškiri, jastuci i mnogo drugih stvari, koji će „ukrasiti“ renoviranu zgradu u maju ove godine.

Information

All images are for demonstration purpose only. You will get the demo images with the QuickStart pack.

Also, all the demo images are collected from Unsplash. If you want to use those, you may need to provide necessary credits. Please visit Unsplash for details.