Lifeline i bejzol igrači pomažu Zvečanskoj

Prošlog leta u toku boravka u Indijani, reprezentativci Srbije su na poziv, humanitarne organizacje „Lifeline Chicago“, pakovali novogodišnje pakete za decu u Srbiji. Radi se o deci bez roditelja, iz svratišta i ostalih ustanova koja se brinu o deci.
Pre novogodišnjih praznika kontejner sa poklonima, ali sa opremom za bejzbol stigao je u „Beli Dvor“, pa u „akciju“ ponovo stupa deo reprezentativaca, među kojima su se našli i igrač iz BSK“Novi Sad“, koji su pomogli da se istovari kontejner u kojem se, pored poklona i donacija za decu,našlo nekoliko kutija sa bejzbol opremom.
Opremu su poslali treneri i prijatelji bejzbolsa u Srbiji. U kutijama se našla korišćena oprema, ali i dosta nove opreme (palice, loptice, rukavice, šlemovi...).
Pred pravoslavni Božić, na poziv gospođe Melanie Sever Grujić, Gordane Barać i Fonda Nj.K.V. Princeza Katarina, Aleksandar Milić, Bojan Ninić, Ivan Vučković i Nikola Vučević, predali su novogodišnje poklone deci u Zvečanskoj.
Osim poklona za decu, iz Čikaga je stigla posteljina, peškiri, jastuci i mnogo drugih stvari, koji će „ukrasiti“ renoviranu zgradu u maju ove godine.