Novosađani zabeležili dva poraza, Beograd’96 u polufinalu

Novosađani zabeležili dva poraza, Beograd’96 u polufinalu

Početak drugog dana turnira, rezervisan je za turnir U13. Novi Sad izašao je na megdan Blue Wolves-ima iz Zagreba. Poveli su Zagrepčani već u prvoj izmeni, da bi Novi Sad početkom druge izmene smanjio na 4-1.
Vukovi takođe prave poen,da bi Novi Sad u sledećem napadu dobrim udaranjem došao do 5-4. Nažalost, Novosađani ne uspevaju da preokrenu rezultat i na kraju je 10-5 za ekipu iz Zagreba.


Posle kraće pauze novi protivnik ekipi iz Novog Sada je ekipa Tigers iz Debrecina. Loš početak Novosađana i Tigersi vode sa 4-0 već u prvoj izmeni. U sledećoj izmeni Mađari dolaze do 7-0, da bi home run-om Damjana Nikolića smanjio na 7-2. Do kraja utakmice Madjari prave četiri poena za konačnih 11-2 za Tigrove, čime je Novi Sad završio na 3. mestu.


Beograd je pobedom od 10-3 stigao do polufinala turnira za decu uzrasta do 16 godina.
Poveo je Beograd sa 2-0 posle nekoliko šetnji i udaraca već u drugoj izmeni je rezultat 7-0.
Blago opuštanje Beograđana u trećoj izmeni donosi Slovencima tri poena, da bi te poene vratili za konačnih 10-3. Ovom pobedom Beograd’96 je kao drugi u grupi ušao u polufinale gde ih čeka Bugarska reprezentacija.

Information

All images are for demonstration purpose only. You will get the demo images with the QuickStart pack.

Also, all the demo images are collected from Unsplash. If you want to use those, you may need to provide necessary credits. Please visit Unsplash for details.