Oprema stigla na Dvor

Stiže kraj godine, a već po navici stiže oprema iz SAD-a. Ponovo su Lifeline iz Čikaga i Fondacija NJ.K.V. Princeze Katarine ustupile deo prostora u kontejneru za bejzbol opremu, pa je tako stiglo oko dvadesetak kutija.
Prijatelji iz SAD-a, Rade Savić, J.C. Henley, Miller Scanlan, Mark Dobrijević, Branko Boričić, Zoran Tomašević, Kevih Chavez i mnogi drugi pobrinuli su se da velika količina opreme stigne za naše najmlađe bejzbolaše.
Među kacigama, šlemovima, palicama, lopticama, mrežama i ostalog našli su se i pokloni za naše prijatelje iz "Košnice".
Za istovar kontejnera koji je stigao na "Dvor", pored radnika na Dvoru, bili su i naši bejzbolaši, Bojan Ninić i Lazar Radonjić, Đorđe Ajduković, Goran Karić, Srđan Mančić i Nikola Vučević, koji su pomogli i istovar svih novogodišnjih poklona za decu svratišta i škola širom Srbije. 
Pre samog istovara naša "ekipa" imala je prliku da se slike sa NJ.K.V. Princezom Katarinom i NJ.K.V. Princom Aleksandrom Karađorđevićem.
Ovom prilikom veliku zahvalnost dugujemo Melanie Gruyich Sever i Nicku Severu, kao i svim ostalim volonterima iz Čikaga koji su "upakovali" kontejner u Čikagu.