Warning: Undefined property: stdClass::$image_intro in /home/beograd96/www/skolskaliga2/administrator/components/com_tagz/helpers/tagz.php on line 94
Školska liga - Oprema stigla na Dvor

Oprema stigla na Dvor

Stiže kraj godine, a već po navici stiže oprema iz SAD-a. Ponovo su Lifeline iz Čikaga i Fondacija NJ.K.V. Princeze Katarine ustupile deo prostora u kontejneru za bejzbol opremu, pa je tako stiglo oko dvadesetak kutija.
Prijatelji iz SAD-a, Rade Savić, J.C. Henley, Miller Scanlan, Mark Dobrijević, Branko Boričić, Zoran Tomašević, Kevih Chavez i mnogi drugi pobrinuli su se da velika količina opreme stigne za naše najmlađe bejzbolaše.
Među kacigama, šlemovima, palicama, lopticama, mrežama i ostalog našli su se i pokloni za naše prijatelje iz "Košnice".
Za istovar kontejnera koji je stigao na "Dvor", pored radnika na Dvoru, bili su i naši bejzbolaši, Bojan Ninić i Lazar Radonjić, Đorđe Ajduković, Goran Karić, Srđan Mančić i Nikola Vučević, koji su pomogli i istovar svih novogodišnjih poklona za decu svratišta i škola širom Srbije. 
Pre samog istovara naša "ekipa" imala je prliku da se slike sa NJ.K.V. Princezom Katarinom i NJ.K.V. Princom Aleksandrom Karađorđevićem.
Ovom prilikom veliku zahvalnost dugujemo Melanie Gruyich Sever i Nicku Severu, kao i svim ostalim volonterima iz Čikaga koji su "upakovali" kontejner u Čikagu.

Information

All images are for demonstration purpose only. You will get the demo images with the QuickStart pack.

Also, all the demo images are collected from Unsplash. If you want to use those, you may need to provide necessary credits. Please visit Unsplash for details.