Warning: Undefined property: stdClass::$image_intro in /home/beograd96/www/skolskaliga2/administrator/components/com_tagz/helpers/tagz.php on line 94
Školska liga - Počelo planiranje 2017-e!

Počelo planiranje 2017-e!

Još nije ni završila ovogodišnja sezona, a već se krenula sa planovima za sledeću sezonu. Pored Sajma sporta krajem novembra, početak decembra je rezervsan za turnir u Ljubljani.
Ekipa U13 otputovaće na 2. Ljubljana OSI turnir na kojem će učestvovati ekipe iz Italije, Slovenije, Hrvatske i Srbije, a igraće deca rođena 2003. godine i mlađi.
Poznat je idatum održavanja međunarodnog indoor turnira u Novom Sadu, „Novi Sad Indoor Baseball 2017“. Velika sala OŠ „Prva Vojvođanska Brigada“ biće domaćinturnira od 18-19.02.2017. godine, a očekuje se učešće 10 ekipa.
Stigla je i vest i Praga, gde će naša ekipa od 13-16.04.2017. godine učestvovati na evropskim kvalifikacijama  PONY U16.
A tu je i vest da će početkom avgusta 2017. biti održan bejzbol kamp u Kragujevcu. Ekipa iz Teksasa na čelu sa Millerom Scanlanom, Ronom Freemsterom i Jamesom Scivallyjem već je zakazala svoj dolazak.
Po svemu sudeći očekuje nas bogata sezona u narednoj godini.

Information

All images are for demonstration purpose only. You will get the demo images with the QuickStart pack.

Also, all the demo images are collected from Unsplash. If you want to use those, you may need to provide necessary credits. Please visit Unsplash for details.