Pony baseball & softball nastavlja sa finalnim turnirima (video)

Pony baseball & softball nastavlja sa finalnim turnirima (video)

Pre par dana pisali smo o završetku Colt Pony World Series (za igrače do 16 godina), a već se sprema novi finalni turnir, ovog puta za igrače do 14 godina starosti.
Dick’s Sporting Goods Pony League World Series igraće se od 11-16. avgusta na Lew Hays Pony Field u mestu Washington u državi Pensilvaniji.

I na ovom turniru će nastupiti deset ekipa iz celog sveta. Na turnir su se plasirale sledeće ekipe: Bay County Mitchigen, Palmview Texas, pobednik zapadne Zone (još se čeka), Youngstown Ohio, Washington County Pensilvanija, Padebron Nemačka, Managua Nikaragva, pobednik Istočne Zone, Edogawa Japan i Monterrey Meksiko.

Foto: PONY Baseball & Softball

Turnir počinje 11. avgusta u 16:30h po lokalnom vremenu, a zanimljivo je da će prvu utakmicu 12. augusta, već tradicionalno, odigrati timovi sastavljeni od dece sa posebnim potrebama, a utakmica ima naziv Champions League Game.
Na turniru će ukupno biti odigrano 19 utakmica, dok se finale igra 16. avgusta u 19h po lokalnom vremenu. Na turniru nema prošlogodišnjeg osvajača Kineskog Tajpeha, koji je u finalu Azijske zone izgubio od tima iz Japana.
Sve utakmice mogu da se prate na plws.tv kanalu Pony Baseball & Softball.