Pony baseball & softball nastavlja sa finalnim turnirima (video)

Pony baseball & softball nastavlja sa finalnim turnirima (video)

Pre par dana pisali smo o završetku Colt Pony World Series (za igrače do 16 godina), a već se sprema novi finalni turnir, ovog puta za igrače do 14 godina starosti.
Dick’s Sporting Goods Pony League World Series igraće se od 11-16. avgusta na Lew Hays Pony Field u mestu Washington u državi Pensilvaniji.

I na ovom turniru će nastupiti deset ekipa iz celog sveta. Na turnir su se plasirale sledeće ekipe: Bay County Mitchigen, Palmview Texas, pobednik zapadne Zone (još se čeka), Youngstown Ohio, Washington County Pensilvanija, Padebron Nemačka, Managua Nikaragva, pobednik Istočne Zone, Edogawa Japan i Monterrey Meksiko.

Foto: PONY Baseball & Softball

Turnir počinje 11. avgusta u 16:30h po lokalnom vremenu, a zanimljivo je da će prvu utakmicu 12. augusta, već tradicionalno, odigrati timovi sastavljeni od dece sa posebnim potrebama, a utakmica ima naziv Champions League Game.
Na turniru će ukupno biti odigrano 19 utakmica, dok se finale igra 16. avgusta u 19h po lokalnom vremenu. Na turniru nema prošlogodišnjeg osvajača Kineskog Tajpeha, koji je u finalu Azijske zone izgubio od tima iz Japana.
Sve utakmice mogu da se prate na plws.tv kanalu Pony Baseball & Softball.

Information

All images are for demonstration purpose only. You will get the demo images with the QuickStart pack.

Also, all the demo images are collected from Unsplash. If you want to use those, you may need to provide necessary credits. Please visit Unsplash for details.