Warning: Undefined property: stdClass::$image_intro in /home/beograd96/www/skolskaliga2/administrator/components/com_tagz/helpers/tagz.php on line 94
Školska liga - Stigla oprema iz Kanade

Stigla oprema iz Kanade

Veliki prijatelji bejzbola u Srbiji, porodica Popović (Nada, Mile, Ilijana i Jovan)  iz kanadskog grada Hamiltona, ponovo je donirala veliku količinu opreme za najmlađe uzraste.
Tokom protekle zime Nada Popović stupila je u kontakt sa kompanijom Rawlings koja ima veliku prodavnicu blizu Hamiltona.
Jedan od najvećih proizvođača bejzbol opreme u svetu, ustupio je opremu po veoma povoljnim cenama, a jedan deo opreme donirao je srpskom bejzbolu.
Veći deo opreme porodica Popović predala je predstavnicima srpskog bejzbola u Pragu, gde je naša U16 reprezentacija učestvovala na regionalno PONY U16 turniru. Pored opreme Nada Popović predala je donaciju prikupljenu za noviji kombi, koji je prikupila od prijatelja iz Kanade.
Za reprezentaciju Srbije nastupio je i Jovan Popović, koji je ponovo posle dve godine zaigrao za naš izabrani tim.

Information

All images are for demonstration purpose only. You will get the demo images with the QuickStart pack.

Also, all the demo images are collected from Unsplash. If you want to use those, you may need to provide necessary credits. Please visit Unsplash for details.