Počinje PONY Colt Baseball World Series (video)

Počinje PONY Colt Baseball World Series (video)

U mestu Marion u južnom delu države Ilinoj, počinje Colt Pony World Series, tj. Finalni turnir za igrače do šesnaest godina.

Interesantno da je ovo 69. godina kako se održava ovaj turnir, a ove godine će učestvovati deset ekipa iz celog sveta. Turnir počinje 27. jula, dok je finalna utakmica 1. avusta u 19h po lokalnom vremenu.

Timovi koji učestvuju su šampioni svojih “zona”, pa nam iz azijsko-pacifičke zone dolazi ekipa Chiba iz Japana, Tihuana iz Meksika je pobednik Meksičke zone, a iz Evrope nam dolazi ekipa DBA, nemačke akademije, koja je ovog aprila pobedila na turniru u Pragu.

Naravno, učesnik je domaćin, ekipa Mariona, pobednik istočne zone, Youngstown iz države Ohajo, dok su tu još i Greensboro iz North Caroline (drugoplasirani, Istočna zona).
Rio Grande Valley iz Teksasa je predstavnik južne zone, Aroma Park, Ilinoj predstavnik severne zone, Santa Monica, Kalifornija je šampion zapadne zone, a na kraju tu je i ekipa Južnog Ilinoja kao regionalni domaćin.

Odigraće se ukupno 23 utakmice, a tunir počinje sa takmičenjima:
- Takmičenje u veštini
- Home run hitting takmičenje
- takmičenje za najbržeg trkača

Utakmicom u petak između Greensboro i Rio Grande Valles počinje zvanični deo turnira, a posle otvaranja od 20h po lokalnom vremenu nemačka akademija igraće protiv ekipe Južnog Ilinoja.
Inače titulu brane domaćini, Marion, koji su u prošlogodišnjem finalu savladali ekipu Covina iz Kalifornije sa 3-2 u nezaboravnoj utakmici.

Sve utakmice moći će da se prate uživo na platformi youtube.
Za više informacija posetite: https://www.coltworldseries.org/

 

Information

All images are for demonstration purpose only. You will get the demo images with the QuickStart pack.

Also, all the demo images are collected from Unsplash. If you want to use those, you may need to provide necessary credits. Please visit Unsplash for details.